Zusjeshobbyhoekje

Inloggen

Aanmelden
Wachtwoord vergeten

Dutch Doobadoo Mallen

 

Zusjes Hobbyhoekje is een verkooppunt van het Nederlandse hobbymerk Dutch Doobadoo. Met de Dutch Doobdoo mallen maakt u meest nieuwe, moderne en hippe vormen welke u kunt gebruiken als basis voor uw kaarten. Uiteraard kunt u de vormen ook gebruiken om op een kaart te plaatsen of om doosjes of papieren tasjes mee te maken. De mogelijkheden met de Dutch Doobadoo mallen zijn nagenoeg eindeloos.

Dutch Doobadoo presenteert zich dan ook als een hip merk voor de creatieve hobby. Hiermee maakt u de meest opvallende kaarten waarmee u de ontvangers absoluut zult verwonderen.

Voorbeeldkaarten Dutch Doobadoo mallen

Wilt u aan de slag en lekker gaan kaarten maken met de mooie mallen van Dutch Doobadoo, maar mist u net even dat beetje inspiratie? In onze winkel in Ede vindt u tal van voorbeeldkaarten die wij met Dutch Doobadoo mallen hebben gemaakt (let wel: het aantal aanwezige voorbeeldkaarten kan per moment variëren). Bekijkt u liever wat voorbeelden rustig vanachter uw computer? Dutch Doobadoo beschikt over een groot demonstrieteam. Elk lid van dit team heeft een eigen website of blog waarop zij regelmatig voorbeelden plaatsen. Klik hier om de websites van het demonstratieteam te zien.