Zusjeshobbyhoekje

Inloggen

Aanmelden
Wachtwoord vergeten

Faber Castell potloden

Wij verkopen alle soorten potloden van het merk Faber Castell. Bij ons kun je niet alleen complete Faber Castel Kleurdozen kopen, maar ook losse potloden, faber castell puntenslijpers en gummen.

Kleurpotloden Faber-Castell Art&Graphic luxe koffer
Voor de kunstenaar zijn ze een prestigieus gereedschap in het vak, voor de kenner zijn ze een decoratief designobject: de elegante, in mahon
Lees meer
349,95
Kleurpotloden Faber-Castell Art&Graphic Compendium mahoniebox
Voor de kunstenaar zijn ze een prestigieus gereedschap in het vak, voor de kenner zijn ze een decoratief designobject: de elegante, in mahon
Lees meer
174,95

Wij verkopen de volgende verschillende Faber Castell Potloden:

 

Aquarel Potloden Albrecht Dürer Faber Castell

Faber Castell Albrecht Dürer: dat is een kleurpotlood en een aquarelverf in één. De Albrecht Dürer aquarelpotloden van Faber Castell geven jou de voordelen van beide materialen. Waar je het ook maar gebruikt. Deze aquarelpotloden voor kunstenaars zijn praktisch en veelzijdig.

 

De 120 kleuren zijn onbegrensd met elkaar te mengen tot nieuwe kleurimpressies, met een duidelijke afgrenzing of in vloeiende overgangen.

 

Duurzaam in gebruik vanwege de hoge pigmentconcentratie. De kleuren zijn van hoogste lichtechtheid en hebben een prachtige glans.

 

Pitt Pastel Potloden Faber Castell

Faber Castell Pitt-Pastel potloden hebben een vetvrije pastelstift die volledig uitwisbaar is en daarom achteraf gefixeerd moet worden. De stiften bevatten veel pigment, zijn lichtecht en kleurstabiel na het fixeren. Er worden voornamelijk anorganische pigmenten gebruikt die zorgen voor een zeer zacht, uitgebalanceerd en harmonisch kleurenspectrum.

 

Pitt pastelstiften zijn bijzonder geschikt voor tekenen in lijnen, arceringen en mengen voor subtiele kleurovergangen. Zo kunt u ze goed gebruiken voor het maken van schetsen, portretten en landschappen.

 

Polychromos Potloden Faber Castell

Faber Castell Polychromos Potloden zijn topkwaliteit kleurpotloden van Faber Castell.

De briljante kleuren van Polychromos potloden zijn uitzonderlijk hoog gepigmenteerd, zeer goed tot hoogst lichtecht en breukbestendig.

De mate van lichtechtheid is op het potlood aangegeven met sterretjes. Hiermee kun je laag over laag werken.